Pravila o privatnosti

U kladionice-zderic.hr poštujemo vaše pravo na privatnost i aktivno nastojimo održati prava na privatnost onih koji dijele osobne podatke s nama.

Prikupljanje i korištenje osobnih podataka (PI)

Web-mjesto ne prikuplja nikakve PI o vama osim podataka koje dobrovoljno dajete. kladionice-zderic.hr takve podatke koristi samo u skladu sa svrhom za koju ste ih dali, jer je to potrebno kako bismo vam pružili informacije i/ili usluge koje tražite. Nećemo otkriti vaše podatke nijednoj trećoj strani bez da vas prethodno obavijestimo ili osim ako je potrebno koristiti treću stranu za obradu podataka za nas. Ako trebamo treću stranu za obradu podataka, od tih trećih strana zahtijevamo da se pridržavaju naših uputa i također zahtijevamo da se treća strana složi da neće koristiti vaš PI u svoje vlastite svrhe osim ako ste im izričito pristali da to učine.

Korištenje kolačića

Naše web mjesto koristi kolačiće koji su male tekstualne datoteke koje naše web mjesto postavlja na vaše računalo tako da njegove skripte mogu analizirati kako posjetitelji koriste naše web mjesto i bilježe preferencije posjetitelja.

Naše web mjesto koristi dvije različite vrste kolačića:

  • Za prikupljanje podataka o prometu na web stranici kako bi nam pomogli analizirati kako posjetitelji koriste stranicu. Takvi kolačići služe za prikupljanje anonimnih podataka o ponašanju korisnika i ne koriste se za osobnu identifikaciju korisnika. Podaci pohranjeni u kolačiću koriste se za ocjenu korištenja ove web stranice i sastavljanje statističkih izvješća o aktivnostima web stranice za kladionice-zderic.hr.
  • Ako odlučite onemogućiti kolačiće, to možete učiniti jer je to opcija dostupna u svim internetskim preglednicima. Međutim, moguće je da to može malo smanjiti vaše korisničko iskustvo.

Veze

kladionice-zderic.hr nije odgovoran za sadržaj ili praksu privatnosti drugih web stranica. Praksa privatnosti na ovim web-mjestima može se razlikovati od one na našoj web-lokaciji, te se savjetuje da pregledate druga web-mjesta pravila prije pružanja osobnih podataka.

Pravo pristupa

Imate pravo tražiti kopiju svojih osobnih podataka. Ukoliko želite iskoristiti ovo pravo kontaktirajte nas putem naše kontakt forme. Kako bismo zaštitili vašu privatnost, od vas se može tražiti odgovarajući dokaz o identifikaciji. Ako su neki od vaših podataka netočni, javite nam i mi ćemo ih ispraviti.

Revizije Pravila o privatnosti

Možemo revidirati ovu izjavu o privatnosti s vremena na vrijeme. Promjene će biti objavljene ovdje pa biste trebali povremeno provjeravati ovu stranicu kako biste pregledali najnoviju izjavu.